Aktualno

POLAGANJE STOPENJ JUNIJ

V soboto 27. junija je na Ivarčkem jezeru potekalo polaganje stopenj. 

DECEMBRSKO POLAGANJE STOPENJ

Decembra smo v Mariboru  imeli polaganje stopenj. Stopnje je polagalo 14 članov in vsi so naredili izpit. Letos smo prvič uvedli tudi pasove.Tako imamo 4 nove bele pasove, 3 modre in 2 rjava.  Polaganje za višje stopnje je trajalo 2h. Polaganje za nižje pa 1h. Vsi so bili odlično pripravljeni.

SEMINAR STROEVEN COMBAT SYSTEM DUNAJ

Novembra smo se na Dunaju udeležili seminarja z noži, ki ga je vodil Stoeven. Stroeven je strokovnjak na področju Eskrime, kar pomeni, da ima dolgoletne izkušnje na področju bojevanja z različnimi orožji.

Seminar je potekal dva dni in je vseboval napredne tehnike z različnimi orožji od klasičnega noža, karambita, do palice.  Veliko smo odnesli in se že veselimo naslednjega podobnega dogodka.

PRENOVA CELOSTNE PODOBE

Po letih nedoločene podobe, smo se odločili stvari pripeljati na višji nivo in kompletno prenoviti podobo.  Iz rumene smo prešli v rdečo. Motivu rok (majica levo), pa smo dodali celotno silhueto (majica desno) in pa krog v katerem se na zgodnjem delu nahaja lutka, ki je tipična za Wing Chun, na spodnjem delu pa dekoracija in spletna stran. Istim  vzorec oz. barvna kombinacija sledi skozi vse elemente podobe in spletne strani.

Upamo, da je tudi vam všeč.  ;)